Nyheter

Ny försäljnings- och marknadschef på Tinby A/S

27. augusti 2020

undefined

Från och med den 1 augusti 2020 är Erik Kaag, 59, ny försäljnings- och marknadschef på Tinby A/S. Han efterträder Michael V. Therkelsen som tidigare i år utsågs till vd efter Torben Nielsen, som ville gå ner i tid inför sin förestående pension. 

Erik Kaag är ursprungligen utbildad civilingenjör från Aalborg Universitet med huvudämnena strategisk planering, ekonomi, inköp, logistik och produktionsledning. Han kommer från en tjänst som försäljningschef anställd på Trioplast Nyborg A/S sedan 2011 med ansvar för utvecklingen och försäljningen av sopsäckar tillverkade av återvunnen plast och andra förpackningslösningar av polyeten för den skandinaviska och tyska marknaden i den svenska Trioplast-koncernen med 1 000 anställda. Av tidigare anställningar kan bland annat nämnas försäljningschef på Movetec A/S, Key Account Manager på Sanistål A/S samt försäljnings- och marknadschef på Ib Andresen Industri A/S i Langeskov. 

I sina tidigare tjänster har Erik med sin strategiska, innovativa och resultatinriktade profil bidragit till att stärka och utveckla säljfunktionen med starka resultat som följd. Som centralfigur i Tinbys organisation blir det Eriks uppdrag att på samma sätt driva, utveckla och stärka försäljnings- och marknadsföringsfunktionen med optimala Tinby-lösningar för en lång rad kundsegment över hela världen.

Vi önskar Erik hjärtligt välkommen!

  • undefined

    Tinby grundades 1972 och är idag Skandinaviens ledande leverantör av ämnen och gjutna delar gjorda av solid, flexibel och skummad polyuretan.